Er is geen plek op aarde met zoveel kennis over voedsel als Wageningen en de FoodValley. Daarom is Restaurant O Mundo (*/15GM) zo welkom en gewenst in dit internationale foodbolwerk.

Met O Mundo maakt chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt samen met de keukenbrigade & gastheren en - vrouwen korte metten met ieder vermeend gebrek aan goede smaak in Wageningen.

Eten en drinken in O Mundo is een feest! Gaat u er maar eens goed voor zitten. De spijzen en dranken verdienen al uw aandacht voor de geuren, het proeven en de smaken. De gerechten waaruit u kunt kiezen zijn puur en zonder fratsen en worden u met grote liefde voor het vak toebereid.

De wijnen die uw maaltijd begeleiden worden door Yvo Kwak met zorg uitgekozen om bij te dragen aan uw passie voor een voortreffelijke avond in een aangename ambiance.

Op onze menukaart, die maandelijks wisselt, hebt u een ruime keuze uit à la carte specialiteiten en speciale door onze chef samengestelde menu’s. En bij mooi weer kunt u ook onder de plataan en kastanjes op ons heerlijke terras komen genieten van uw lunch of diner.