Er is geen plek op aarde met zoveel kennis over voedsel als Wageningen. Daarom is een etablissement als Restaurant O Mundo zo welkom en gewenst in dit internationale foodbolwerk. Met O Mundo maakt chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt samen met de keukenbrigade, obers, kelners, gerants en sommelier korte metten met ieder vermeend gebrek aan goede smaak in Wageningen.

Eten en drinken in O Mundo is een feest. Gaat u er maar eens goed voor zitten. De spijzen en dranken verdienen al uw aandacht voor de geuren, het proeven en de smaken. De gerechten waaruit u kunt kiezen zijn puur en zonder fratsen en worden u met grote liefde voor het vak en creatieve aandacht voor de presentatie toebereid.
De wijnen die uw maaltijd begeleiden worden met zorg uitgekozen om bij te dragen aan uw passie voor een voortreffelijke dis in een aangename ambiance.

Restaurant O Mundo brengt u in een warme zuidelijke sfeer. Geïnspireerd door de beste voortbrengselen die moeder aarde te bieden heeft. Op onze aan de seizoenen aangepaste menukaart heeft u een ruime keuze uit à la carte specialiteiten en speciale door onze chef samengestelde menu’s. En bij mooi weer kunt u ook onder de plataan en kastanjes op ons heerlijke terras komen genieten van uw lunch of diner.