Homepage

Restaurant Wageningen | O Mundo

Welkom bij Restaurant O Mundo: het culinaire hart van Wageningen, gesitueerd in het historische Hotel de Wereld. Al jaren een begrip in de regio en zes dagen per week voor u geopend! Wij serveren pure en moderne gerechten met respect voor de klassieke keuken. Sinds de opening in 2004 hebben wij een eervolle vermelding in de Michelingids. Volgens het waarderingssysteem “kwaliteitsvolle keuken” met een “goede standing”. Ervaar het zelf!

 

Wellicht is het u al ter oren gekomen dat wij op 17 november de deuren van restaurant O Mundo sluiten. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje ‘sluiting’.

Onze mogelijkheden

U kunt bij ons zes dagen in de week voor het diner terecht. Daarnaast bieden we voor gezelschappen vanaf 8 personen onze prachtige zalen en serres aan voor private dining. Iedere zes weken voeren onze chef-koks Bram van der Linden en Robbert Ossenkoppele een nieuwe kaart vol met overheerlijke gerechten. U heeft daarbij de keuze uit à la carte gerechten of ons bijzondere  zeven gangen O Mundo menu, waarbij onze creatieve keuken telkens uw verwachtingen overtreft.

 

U vindt ons aan het 5 Mei Plein aan de rand van de oude binnenstad van Wageningen. Perfect gelegen om heerlijk uit te rusten en te dineren na een dagje in de natuur of een trip langs de belangrijke historische monumenten in Wageningen en haar omgeving. Boven ons restaurant in Wageningen bevindt zich Hotel de Wereld. Het historische pand is een springlevende pleisterplaats voor allerlei reizigers en is omringd door tal van culturele hoogtepunten en een even wonderschone als diverse natuur.

Heeft u vragen?

Telefoon:
0317 – 460 444

Mailadres:
info@restaurantomundo.nl

null

Dineren

Onze keukenbrigade staat klaar om u te verrassen met opvallende smaken en overheerlijke gerechten! Bent u klaar voor een culinaire reis?

null

Private Dining

Ook voor private dining kiest u voor Restaurant O Mundo. Onze stijlvolle zalen zijn tevens uitgerust met alle moderne gemakken.

null

Contact

Restaurant O Mundo is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor de actuele openingstijden klikt u hier.

null

Reserveren

Uw lunch of diner bij O Mundo reserveren? U doet het gemakkelijk op onze reserveringspagina.

Openingstijden en bereikbaarheid

U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom bij Restaurant O Mundo in Wageningen. Voor het diner ontvangen we u graag tussen 18:00 en 21:30 uur. Achter het restaurant (op het Irene Brigade Plein) en in het centrum van Wageningen is er voldoende parkeergelegenheid. Tevens zijn we makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij verwelkomen u graag!