Culinaire uitverkoop

Restaurant O Mundo | Culinaire uitverkoop

Ook dit jaar verwelkomen wij u graag tijdens onze culinaire uitverkoop van 27 tot en met 29 december!

Na de kerstdagen serveren wij traditioneel een culinair 3-gangen diner voor maar €35,- per persoon. Dit is een korting van maar liefst 22%! Uiteraard is dit menu uit te breiden.

De invulling van dit menu is zelfs voor ons nog niet bekend, aangezien we de koelkasten leeg koken. Laat u dus verrassen door onze chef.

 

Van 30 december 2018 tot en met vrijdag 11 januari 2019 is ons restaurant, evenals Hotel de Wereld gesloten (Hotel de Wereld is enkel gesloten van 30 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019). Vanaf zaterdag 12 januari 2019 verwelkomen wij u weer graag in Restaurant O Mundo voor een nieuw culinair jaar!

null

Sfeervol

Een unieke locatie, voor een unieke ervaring

null

Ambiance

Hoogstaande gerechten en wijnen, in een sfeervolle ambiance

null

Kwaliteit

Op deze toch bijzondere en belangrijke dagen, gaan wij voor de perfecte wijn/spijs combinaties. Natuurlijk geheel passend in het seizoen.

null

Genieten

Tijdens de Kerst gaat het om samenzijn. Samen genieten van Kerst 2018 is waar wij voor gaan.

Wij serveren tijdens de culinaire uitverkoop uitsluitend een ‘carte blanche’ menu, beginnend bij drie gangen.

Indien u speciale (di)eetwensen heeft, dan passen wij het menu vanzelfsprekend aan. 

null

Dineren

Onze keukenbrigade staat klaar om u te verrassen met opvallende smaken en overheerlijke gerechten! Bent u klaar voor een culinaire reis?

null

Reserveren

Voor een tafel reservering kunt u contact opnemen via 0317 - 460 444 of via info@restaurantomundo.nl

null

Sfeer

Het prachtige daglicht valt in de Grote Capitulatiezaal binnen op de klassieke en warme vloer. De inrichting en afwerking van de ruimte schreeuwt stijl en klasse.

null

Hotel de Wereld

De historische pleisterplaats is al sinds 1669 de perfecte plek voor vermoeide reizigers om uit te rusten en te genieten van het prachtige interieur en de welgemeende gastvrijheid.