Dineren

Eten in Wageningen | De keuken van O Mundo

Onze keukenbrigade, onder leiding van chef-koks Bram van der Linden en Robbert Ossenkoppele staan klaar om u te verrassen met opvallende smaken en overheerlijke gerechten uit de moderne keuken. U proeft gerechten met internationale invloeden. Zonder fratsen en altijd met respect voor de klassieke keuken. We zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dineren bij O Mundo is gegarandeerd een culinaire reis. En als u geen keuze kunt maken maar wel onze mooiste seizoensproducten wilt proeven, dan kunnen wij u van harte ons ‘Carte Blanche’ menu aanbevelen.

null

Reserveren

Uw diner bij O Mundo reserveren? U doet het gemakkelijk op onze reserveringspagina of telefonisch via 0317 - 460 444.

null

Private Dining

Ook voor private dining kiest u voor Restaurant O Mundo. Onze stijlvolle Grote of Kleine Capitulatiezaal is geschikt voor gezelschappen

null

Contact

Restaurant O Mundo is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor de actuele openingstijden klikt u hier.

null

Hotel de Wereld

De historische pleisterplaats is al sinds 1669 de perfecte plek voor vermoeide reizigers om uit te rusten en te genieten van het prachtige interieur en de welgemeende gastvrijheid.

Vermeldingen en lovende woorden

In de Michelingids leest u: “De keukenbrigade werkt graag met streekproducten en zorgt met de nieuwste technieken voor smaken die zowel divers als complex zijn”. Met een vermelding in deze gids sinds onze opening in 2004, lovende kritieken uit de Lekker Gids en maar liefst 15 punten van Gault & Millau worden wij door de kenner op constante wijze bijzonder gewaardeerd.

Wijn en spijs

Onze eerlijke keuken wordt ondersteund door onze maître Amy Boshoven, wie een uitgebreide wijnkaart voor u heeft samengesteld. Met de prachtige gerechten uit de keuken en een bijpassende wijn, bent u verzekerd van een avond vol bijzondere smaken en ervaringen.

Indien u een vraag heeft over de wijnen op voorhand, dan kunt u contact opnemen via info@restaurantomundo.nl

 

Reserveren bij O Mundo

Via de volgende pagina kunt u gemakkelijk reserveren. U krijgt na het reserveren een bevestiging hiervan als email.