Hotel de Wereld

Na uw dagje uit kunt u boven het restaurant royaal ontspannen bij Hotel de Wereld. De historische pleisterplaats is al sinds 1669 de perfecte plek voor vermoeide reizigers om uit te rusten en te genieten van het prachtige interieur en de welgemeende gastvrijheid. De vijftien ruime kamers zijn smaakvol en sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken.

Suites

De twee prachtige suites van Hotel de Wereld bieden extra gemakken en ultiem comfort. Van de Bevrijdingssuite, met zijn prachtige uitzicht, tot de Junior Suite, met een designer bad. Meer gemak, meer ruimte en een stijlvol interieur.

Superior Kamers

Hotel de Wereld beschikt over zes ruime deluxe kamers. In deze speciale kamers vindt u onder andere een koffiemachine, een grote televisie met ingebouwde Netflix mogelijkheden en talloze andere gemakken.

Luxe

De zes luxe kamers van Hotel de Wereld bieden u eveneens de mogelijkheid om te genieten van de geneugten van Hotel de Wereld en de omliggende omgeving.

De omgeving van Hotel de Wereld

Hotel de Wereld is te vinden op het 5 Mei Plein in Wageningen. In de omgeving van het historisch significante dorp vindt u prachtige natuurgebieden, musea, dierentuinen en meer. Zo bent u een korte auto- of busrit verwijderd van de Burgers Zoo, het Kröller-Müller Museum en de Hoge Veluwe.

Het hotel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is rondom het restaurant en hotel voldoende parkeergelegenheid, dus er is altijd wel een plekje! Voor meer informatie over de kamer en beschikbaarheid hiervan vindt u op www.hoteldewereld.nl.