Lunchen

Lunchen in Wageningen | De keuken van O Mundo

Jonathan Veldhuizen, de chef-kok van onze moderne keuken, staat bekend om zijn verrassende gerechten. Onze keukenbrigade zorgt voor een mix van internationale invloeden uit de klassieke keuken dat elk gerecht tot een opvallende smaaksensatie maakt. Lunchen bij O Mundo is een bijzondere culinaire beleving die u niet snel vergeet. Mocht u door de verscheidenheid van ons menu geen keuze kunnen maken, dan kunnen wij u ons Menu O Mundo toevertrouwen. Gemaakt met de mooiste seizoensproducten van uitzonderlijke kwaliteit.

null

Dineren

Onze keukenbrigade staat klaar om u te verrassen met opvallende smaken en overheerlijke gerechten! Bent u klaar voor een culinaire reis?

Reserveren

Uw lunch of diner bij O Mundo reserveren? U doet het gemakkelijk op onze reserveringspagina.

null

Private Dining

Ook voor private dining kiest u voor Restaurant O Mundo. Onze stijlvolle zalen zijn tevens uitgerust met alle moderne gemakken.

Contact

Contact

Restaurant O Mundo is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor de actuele openingstijden klikt u hier.

Sinds de opening van ons mooie restaurant in 2004 worden we vermeld in de Michelingids. “De keukenbrigade werkt graag met streekproducten en zorgt met de nieuwste technieken voor smaken die zowel divers als complex zijn”, valt terug te lezen in de gids. Ook de kenners van de Lekker Gids uitte lovende kritieken en Gault en Millau weet ons met maar liefst 15 punten te waarderen.

Jurriën van Hierde, onze maître, heeft een uitgebreide wijnkaart samengesteld. De gerechten uit onze eerlijke keuken worden ondersteund met bijpassende wijnen, gekozen door Jurriën. De combinatie van goede wijn en de prachtige gerechten garanderen een bijzondere middag vol bijzondere smaken en ervaringen.

Door af te wijken van culinaire standaarden is onze wijnkaart uitgebreid genoeg om nieuwe smaakcombinaties uit te proberen met onze verrassende gerechten. Al onze wijnen zijn te bekijken op onze wijnkaart.

Ons restaurant ontvangt u graag voor de lunch tussen 12:00 en 14:30.

 

Reserveren bij O Mundo

Via de volgende pagina kunt u gemakkelijk reserveren. U krijgt na het reserveren een bevestiging hiervan als email.