Private Dining

Private Dining Wageningen | Gezelschappen

Bij Restaurant O Mundo en Hotel de Wereld beschikken wij over diverse ruimtes geschikt voor private dining voor 8 tot en met 30 personen.

Onder de afbeeldingen vindt u hier meer informatie over.

null

Dineren

Onze keukenbrigade staat klaar om u te verrassen met opvallende smaken en overheerlijke gerechten! Bent u klaar voor een culinaire reis?

null

Reserveren

Uw lunch of diner bij O Mundo reserveren? U doet het gemakkelijk op onze reserveringspagina.

null

Contact

Restaurant O Mundo is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor de actuele openingstijden klikt u hier.

null

Hotel de Wereld

De historische pleisterplaats is al sinds 1669 de perfecte plek voor vermoeide reizigers om uit te rusten en te genieten van het prachtige interieur en de welgemeende gastvrijheid.

Kleine Capitulatiezaal

De Kleine Capitulatiezaal heeft een historische uitstraling. Het warme hout en strakke lijnen creëren een uitzonderlijk rijke sfeer. Ondanks zijn klassieke schoonheid is de zaal uitgerust met alle moderne gemakken. Tijdens de lunch komt het daglicht sfeervol naar binnen via de grote ramen en tijdens het diner zorgen prachtige design lampen voor een aangename stemming. Geschikt voor gezelschappen tot en met 24 personen (aan meerdere tafels).

Grote Capitulatiezaal

Het prachtige daglicht valt in de Grote Capitulatiezaal binnen op de klassieke en warme vloer. De inrichting en afwerking van de ruimte schreeuwt stijl en klasse. Voorzien van een bar en alle moderne gemakken. De capaciteit van de zaal hangt af van de opstelling. Voor exacte getallen kunt u contact opnemen, dan kunnen wij aan de hand van uw gewenste opstelling een correcte capaciteit vertellen. Genieten in een historische setting.

Private Dining | Arrangementen

U en uw gezelschap kunnen kiezen uit een diner van drie tot en met zeven gerechten. Voor een keuze aan dranken voor uw gezelschap kunt u kiezen uit:

*all-in met huiswijnen, aperitief, tafelwater en koffie / thee met friandises

*all-in met bijpassende wijnen, tafelwater, aperitief en koffie / thee met friandises

Neemt u telefonisch (0317 – 460 444) of per e-mail (info@hoteldewereld.nl) contact op voor de prijzen per gezelschap en per zaal en om een passend arrangement samen te stellen.