Reserveren

O Mundo Wageningen | Reserveren

Via het onderstaande reserveringsformulier kunt u gemakkelijk reserveren. Na het versturen van uw reservering ontvangt een bevestiging in de mail en reserveren wij uw plek. Ook kunt u uw wensen of allergieën communiceren via het formulier. Zo kunnen wij hier alvast rekening mee houden. Voor tafels groter dan 7 personen verzoeken wij om telefonisch contact op te nemen via 0317 – 460 444.

null

Dineren

Onze keukenbrigade staat klaar om u te verrassen met opvallende smaken en overheerlijke gerechten! Bent u klaar voor een culinaire reis?

null

Contact

Restaurant O Mundo is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor de actuele openingstijden klikt u hier.

null

Private Dining

Ook voor private dining kiest u voor Restaurant O Mundo. Onze stijlvolle zalen zijn tevens uitgerust met alle moderne gemakken.

null

Hotel de Wereld

De historische pleisterplaats is al sinds 1669 de perfecte plek voor vermoeide reizigers om uit te rusten en te genieten van het prachtige interieur en de welgemeende gastvrijheid.

Openingstijden

Lunch
Wij serveren geen lunch meer in restaurant O Mundo. U kunt voor de lunch terecht in Brasserie Le Monde, in de serre van Hotel de Wereld.

Diner
Ontvangst tussen 18:00 uur en 21:30 uur, van maandag tot en met zaterdag. In de zomermaanden zijn wij tevens op maandag gesloten.

U bent van harte welkom bij O Mundo!

Bekijk al onze overheerlijke gerechten in ons menu. Onze chef-koks Bram van der Linden en Robbert Ossenkoppele ontwerpen elke zes weken nieuwe moderne klassiekers voor ons menu. Zo wordt u meerdere keren per jaar verrast door innovatieve gerechten. Amy Boshoven, de Maître van O Mundo, heeft een prachtige selectie wijnen die perfect aansluiten bij de smaken en geuren van onze gerechten. Naast avontuurlijke en grensverleggende wijnen serveren wij ook klassieke en alom bekende wijnen. Zo is de kans groot dat er altijd iets op de wijnkaart staat wat goed bij u past!